Ölümlü Kılıç
yönetim ___________________
| Konu: Konsey üyesi alımları; Çarş. Ağus. 13, 2014 9:51 am | |
|
- klavuz konsey hakkında demiş ki:
Avcıların tümünü içeren, kabilenin politik vücudunun genel ismi Konklav'dır, bu oluşum yasaların taslağında söz sahibidir ve İdris'le birlikte tüm avcıların korunması için yapılması gerekenlerin sağlanmasında görevlidir. Konklav, otoriteyi tanıyan tüm avcıların içinde bulunduğu - nefes alan bir gruptur, bir küme olarak düşünürsek, alt kümelere inildikçe yetkinin arttığı söylenebilir. Konklav'ın tüm üyeleri önemli konularda bir söz hakkına sahip olsa da asıl kararı Konsey alacaktır. Konsey devlet işlerinden sorumlu - gölge avcılarının yasama ve yargı yetkilerini üzerinde toplayan kilit parçasıdır. Aşağı dünyalılar ile ilgili kararlar ve tüm ırkları ilgilendiren tüm yasalar onlardan çıkar. Konsey'in başında Konsül bulunur. Konsül'den sonra en yetkili isim Sorgucu'dur. Bundan yedi sene önce alınan kararla tek bir Sorgucu yerine tam üç sorgucu atanmasının doğru olduğu kanısına varılmıştır. Konsey üyesi olmak için; Karakterinizin dahil olduğu soy, Yaşı, Seviyesi, on sekiz yaşından küçaük karakterler için seçebileceğiniz en yüksek seviye beştir. On sekiz yaşından büyük karakterlere ise hazırda verilebilecek en yüksek seviye şu an için on olarak belirlenmiştir. Özel kurgularınız varsa yönetim ile iletişime geçebilirsiniz. Bir enstitüde yetişmiş ise büyüdüğü şehir, Akademide yetişmiş / yetişmekte olan bir avcı ise, uzmanlık alanı; şifacılık, yakın dövüş, uzak saldırı, arşivleme arasından birini seçebilirsiniz. Kullandığı silah, Varsa parabataisi, Konsey'e alındığı yaş, İstediği rütbe,
Bu bilgi formunu doldurmanız yeterlidir.
|
|
Arjana Ziberi
konsey ___________________
| Konu: Geri: Konsey üyesi alımları; Cuma Ağus. 15, 2014 9:45 pm | |
| Ziberiler siz tanımazsınız 29 12 Arşivleme Hançer Yok 24 buraya neler gelebilri bilmiyorum bu yüzden beni sonra aydınlat lilim bb. |
|
Ruben Eersteling
| Konu: Geri: Konsey üyesi alımları; Cuma Ağus. 15, 2014 10:13 pm | |
| eerstelling 28 12 yakın dövüş Kama Yok 25 sıradan |
|
Marc Mercier
| Konu: Geri: Konsey üyesi alımları; C.tesi Ağus. 16, 2014 1:14 pm | |
| mercier 32 13 uzak saldırı ok, yay 25 sadece konsey üyesi |
|